Η 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗙𝗔𝗥𝗠 𝗔.𝗘. επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt για τη σεζόν 2022/23!

H KAE Λαύριο Μegabolt ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία χονδρικού εμπορίου και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗙𝗔𝗥𝗠 𝗔.𝗘., την οποία καλωσορίζουμε στην οικογένεια των χορηγών μας!

Λίγα λόγια για την 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗙𝗔𝗥𝗠 𝗔.𝗘.

Η 𝗠𝗔𝗥𝗩𝗜𝗙𝗔𝗥𝗠 𝗔.𝗘. είναι ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία χονδρικού εμπορίου και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, με έδρα τη Ν. Φιλοθέη Αττικής.

Δημιουργήθηκε το 1996 από τους φαρμακοποιούς Βασίλειο και Ανδρέα Μαραγκό. Η οικογενειακή παράδοση στο χώρο του φαρμάκου, το φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο και ο διαχρονικός σεβασμός στη φροντίδα της Υγείας, αποτέλεσαν τα πιο ασφαλή εχέγγυα για την επιτυχή εξέλιξη του εγχειρήματος.

Η ευρεία γνώση της αγοράς, το εξειδικευμένο προσωπικό, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τα καινοτόμα εργαλεία ήταν και είναι οι βασικοί παράγοντες καταξίωσης της εταιρείας.

📌 Κων. Περρίκου 24 Νέα Φιλοθέη, Αθήνα ΤΚ. 115 24

☎️ 210 3837008

✉️ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

🌐 https://marvifarm.gr/