𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝜𝝨 𝝟𝝤𝝪𝝛𝝚𝝠𝝤𝝘𝝠𝝤𝝪: «Θέλουμε και χρειαζόμαστε μία... επανεκκίνηση!»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, στις πρώτες του δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα μας τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται μια «επανεκκίνηση» ώστε να φτάσει στην πρώτη της νίκη και ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων.

«Αρχικά να πω ότι είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο Λαύριο και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε μια ομάδα που διαθέτει οικογενειακό κλίμα, εξαιρετικό προπονητή και διοίκηση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αφού μέχρι στιγμής μετράμε έξι σερί αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε και χρειαζόμαστε μία... επανεκκίνηση, προκειμένου να μπούμε στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να το πετύχουμε, αρχής γενομένης από το Σάββατο 26/11 που αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι, μία δυνατή ομάδα με προπονητή μια εμβληματική μορφή του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Σε αυτή την προσπάθειά μας θέλουμε τους φιλάθλους μας κοντά μας, να γεμίσουν τις εξέδρες, να μας στηρίξουν με τη φωνή και τον παλμό τους έτσι ώστε να γίνει το απαιτούμενο restart!»

⊡ Με την υποστήριξη της 𝗠𝗲𝗴𝗮𝗯𝗼𝗹𝘁
🌐 www.megabolt.gr