🎙 𝝬𝝦𝝜𝝨𝝩𝝤𝝨 𝝨𝝚𝝦𝝚𝝠𝝜𝝨: "Έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα το οποίο είναι πιο πολύ κι από τελικός..."

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο coach Σερέλης στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα «𝝖𝝦𝝜𝝨 - 𝝠𝝖𝝪𝝦𝝞𝝤 𝗠𝗘𝗚𝗔𝗕𝗢𝗟𝗧».

💬 «Να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα αλλά και για το σημερινό παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι επειδή είμαστε αρκετά πιεσμένοι δεν έχουμε κάνει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ψάχνουμε απεγνωσμένα την πρώτη μας νίκη όπου κι αν αυτή μπορεί να διεκδικηθεί. Νομίζω ότι είχαμε ένα αρκετά καλό διάστημα μέσα στον αγώνα προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια του ΑΡΗ, να μην «φάμε» πολλούς αιφνιδιασμούς, να τους μπερδέψουμε με κάποιες άμυνες ζώνης και το κάναμε σε κάποιο βαθμό σε αρκετά μεγάλο διάστημα, αλλά στην επίθεση δεν δουλέψαμε όπως έπρεπε να δουλέψουμε, δεν είχαμε την απαραίτητη υπομονή και τις απαραίτητες αποφάσεις ώστε να βάλουμε ακόμη πιο δύσκολα στον ΑΡΗ. Δίκαια κέρδισε, δίκαια πήρε αυτή τη διαφορά. Πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει μια ομάδα στην Α1 που γεμίζει το γήπεδο κάθε εβδομάδα και δίνει μεγάλη ενέργεια και ώθηση στους παίκτες να κερδίσουν. Ελπίζω και τα υπόλοιπα γήπεδα της Α1 να γίνουν σαν το γήπεδο του ΑΡΗ

Εμείς πλέον έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα το οποίο είναι πιο πολύ κι από τελικός, ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Εύχομαι και ελπίζω ο Αλέξανδρος που χτύπησε στο 2ο λεπτό του αγώνα να μην έχει κάτι σοβαρό και να μπορεί να μας βοηθήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Επιτρέψτε μου κι ελπίζω να μεταφερθεί όπως πρέπει, δεν έχει να κάνει με την ομάδα του ΑΡΗ, καθόλου με τους φιλάθλους, καθόλου με τη διαιτησία δεν επηρέασε καθόλου το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ ότι παίζουμε ένα παιχνίδι μπάσκετ, στο 39ο λεπτό το παιχνίδι είναι 25 πόντους διαφορά και ένα παιδί 17 ετών σηκώνεται για τρίποντο και του κάνει φάουλ ένας αντίπαλος παίκτης και δεν μπορεί να πάρει ούτε αυτό το φάουλ από κάποιους θεωρητικά έμπειρους διαιτητές. Εγώ σήμερα αποβλήθηκα γιατί διαμαρτυρήθηκα πολύ έντονα στο διαιτητή γιατί ένα παιδί 17 χρονών δεν μπορούσε να πάρει 3 βολές σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει πολύ πριν.

Και θέλω να καταγραφεί ότι μόνο με αυτό έχει να κάνει η έκρηξή μου, αν δεν μπορεί ούτε αυτά τα σφυρίγματα να δίνουν δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο παίζουμε πραγματικά...»

⊡ Με την υποστήριξη της Perfect Yachts, Greek yacht charter company
🌐 https://perfectyachts.gr