Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Hellenic Red Cross και την ΚΑΕ AEK αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία, απευθύνει έκκληση στον κόσμο για συλλογή ανθρωπιστικού υλικού που θα ενισχύσει άμεσα τους κατοίκους των σεισμόπληκτων περιοχών.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και υπνόσακους, κουβέρτες (μη μεταχειρισμένα) και είδη ατομικής υγιεινής για να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

📍 Σημεία συγκέντρωσης:
• Γραφεία της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt (οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο) την Πέμπτη 09/02 και την Παρασκευή 10/02 από 18:00 – 21:00
• Oλυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, από το πρωί του Σαββάτου 11/02, στο εστιατόριο «1968» του Γηπέδου και μετά τις 17:00 στην είσοδο των VIP και στην είσοδο του Τμήματος 6.
• Κεντρικά Γραφεία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οδός Λυκαβηττού 1, Κολωνάκι και στην Κεντρική Αποθήκη Ε.Ε.Σ. οδός Άστρους 111-113, Κολωνός από Δευτέρα έως Παρασκευή, 7:30-14:30

Γιατί η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα!