Αλλαγή σελίδας στο Λαύριο!

Η ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου άλλαξε σελίδα! Από σήμερα νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι ο κ. Ιωάννης Φραδέλλος, ο οποίος πήρε την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να διαδεχθεί τον Ιωάννη Ψαρράκη ως ιδιοκτήτης της εταιρείας.

Η ΚΑΕ Λαύριο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο και πρόεδρό της, Ιωάννη Ψαρράκη, για την προσφορά του στην ομάδα από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Ψαρράκης ήταν αυτός που καθοδήγησε διοικητικά την ομάδα μπάσκετ στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και υπό τη δική του διοίκηση το Λαύριο έγινε γνωστό σε όλη την μπασκετική Ελλάδα.

Η ομάδα και η πόλη του Λαυρίου του οφείλουν ένα ευχαριστώ για όσα προσέφερε, σε οικονομικό - και όχι μόνο - επίπεδο, βοηθώντας τα μέγιστα στην καθιέρωση τους στον μπασκετικό χάρτη της χώρας.

Η ομάδα μπαίνει στην 9η σεζόν της στην Basket League και θα συνεχίσει να πορεύεται υπό την προεδρία του κ. Ευάγγελου Βώδινα με την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες ιδέες που την καθιέρωσαν ως αναπόσπαστο μέλος του ελληνικού πρωταθλήματος από το 2015 μέχρι σήμερα.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας ήρθε σε μια περίοδο, ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ, το οποίο προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων φιλάθλων.

Το Λαύριο θα συνεχίσει να αποτελεί το παράδειγμα προς μίμηση για το πώς θα πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά μια ομάδα της περιφέρειας και προς αυτή τη κατεύθυνση θα δράσει και η νέα ιδιοκτησία.

Η ομάδα μπάσκετ ανήκει στην πόλη του Λαυρίου. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι ο οδηγός για οποιαδήποτε απόφαση και δράση της ομάδας.

Σε αυτή τη νέα σελίδα της ομάδας δεν περισσεύει κανείς. Όλοι είναι απαραίτητοι, όλοι είναι χρήσιμοι. Πρώτο μέλημα της νέας ιδιοκτησίας είναι να δείξει η ίδια η ομάδα την εξωστρέφεια της προς την ίδια την πόλη και τους πολίτες της.