𝝩𝗢 𝝠𝝖𝝪𝝦𝝞𝝤 𝗠𝗘𝗚𝗔𝗕𝗢𝗟𝗧 𝝨𝝪𝝢𝝚𝝬𝝞𝝛𝝚𝝞...𝝩𝝖 𝝝𝝖𝝪𝝡𝝖𝝩𝝖 𝝩𝝤𝝪!

Μετά την παρουσία του στους τελικούς της Stoiximan Basket League τη σεζόν 2020-21, από την οποία παίκτες του ρόστερ του βρέθηκαν σε ομάδες Euroleague (𝗔𝗹𝗽𝗵𝗮 𝗗𝗶𝗮𝗹𝗹𝗼, 𝗧𝘆𝘀𝗼𝗻 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿) και κέρδισαν τίτλους, το Λαύριο Megabolt με πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση προσφέρει παίκτες στις Εθνικές ομάδες!

Μετά και την χθεσινή κλήση των Βασίλη Μουράτου και Δημήτρη Κακλαμανάκη στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, το Λαύριο Megabolt διαθέτει από το ρόστερ της σεζόν 2021-22 παίκτες στις τρεις ανώτερες (ηλικιακά) εθνικές ομάδες, κάτι που μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Προμηθέας έχουν καταφέρει αυτό το καλοκαίρι!

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης που ξεδίπλωσε το ταλέντο του φέτος, κερδίζοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρόγραμμα του Λαυρίου Megabolt, βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Ο Μιχάλης Σπρίντζιος που ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα μας, κατάφερε να πάρει λεπτά συμμετοχής και στις τρεις διοργανώσεις που αγωνίστηκε το Λαύριο Megabolt σε ηλικία 17 ετών και ετοιμάζεται για την παρουσία του στην Εθνική Εφήβων.

Το Λαύριο Megabolt νιώθει περηφάνια και χαρά που μέσα από το πρόγραμμά του αναδεικνύεται το ταλέντο του Έλληνα παίκτη. Είναι διπλή η χαρά όλων των ανθρώπων του συλλόγου όταν αυτό το ταλέντο αξιοποιείται από τις εθνικές ομάδες, αποτελεί ύψιστη τιμή για το Λαύριο Megabolt και αυτός είναι ο οδηγός όλων και για τα επόμενα χρόνια!

Στο Λαύριο μιλούν τα έργα, οι πράξεις, τα αποτελέσματα και όχι τα λόγια! Συνεχίζουμε δυναμικά προς την ίδια κατεύθυνση…