🎓 Διεκδίκησε 𝝪𝝥𝝤𝝩𝝦𝝤𝝫𝝞𝝚𝝨 𝝨𝝥𝝤𝝪𝝙𝝮𝝢, διετούς φοίτησης, από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Χορηγό Αθλητικής Εκπαίδευσης της ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt!

Με στόχο την ανάδειξη της άρρηκτης σύνδεσης Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό φορέα της χώρας, θα χορηγήσει 2 πλήρεις υποτροφίες σπουδών, διετούς φοίτησης σε ειδικότητα της επιλογής σας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023!

✍️ Δήλωσε συμμετοχή:
Α) μέσω social media (fb messenger και Instagram) όπου θα αναφέρετε ονοματεπώνυμο, κινητό τηλ. επικοινωνίας, ηλικία, ειδικότητα σπουδών
ή Β) μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα αναφέρετε ονοματεπώνυμο, κινητό τηλ. επικοινωνίας, ηλικία, ειδικότητα σπουδών.

Επίσης, σε όλα τα μέλη της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt (και στους συγγενείς τους α’ βαθμού) θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση -κατά προτεραιότητα- και στα 140 σεμινάρια εξειδίκευσης του EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που διοργανώνει.

Μεταξύ των στόχων της συνεργασίας, αξίζει να αναφερθεί η διάδοση του κοινωνικού μηνύματος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, «Dual Career in Athletics» (Διπλή Καριέρα Αθλητών), η οποία αφορά στην εκπαίδευση και κατάρτιση των αθλητών, πριν ακόμα ολοκληρώσουν την καριέρα/θητεία τους στον Αθλητισμό, έτσι ώστε να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα που θα επιλέξουν «την επόμενη μέρα», μετά τη λήξη δηλαδή της αθλητικής τους καριέρας/θητείας.

• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, ☎️ 210 5279500
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, ☎️ 210 41 20313
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, ☎️ 210 9640117
• ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, ☎️ 2310 552406
🌐 http://www.iekalfa.gr/