Η νίκη ανήκει σε όλους εσάς για τη φωνή και τη στήριξή σας! Προχωράμε όλοι μαζί για το Λαύριο!

30 Οκτωβρίου, 2023

Το Λαύριο Megabolt πέτυχε την τρίτη νίκη του στη Stoiximan Basket League και αυτό το οφείλει εκτός από την εξαιρετική απόδοση των παικτών και των προπονητών του σε όλους εσάς που βρεθήκατε στις κερκίδες και βοηθήσατε με τη φωνή και τη στήριξή σας για να έρθει αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα!

Προεξάρχοντος του Δημάρχου Λαυρεωτικής, κ. Δημήτρη Λουκά που για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι βρέθηκε στις κερκίδες του ΚΓ Λαυρίου, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

O Πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν με μοναδικό τρόπο την ομάδα για να έρθει η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα!

Μοναδική υπόσχεση που δίνει η ομάδα είναι τα λόγια του τεχνικού μας, Κώστα Μέξα ότι σε κάθε παιχνίδι όλοι θα παίζουν στο 100% για να κάνουν χαρούμενους όλους εσάς!

Για το Λαύριο! Όλοι μαζί, μια γροθιά!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ακόμα πιο μαζικά τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου (20:15) στον πολύ κρίσιμο αγώνα με το Μαρούσι!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development