Μέξας: “Να παρουσιάσουμε κόντρα στον Προμηθέα καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό”

3 Νοεμβρίου, 2023

Την άποψή του για τον επερχόμενο αγώνα (Κυριακή 5/11, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Προμηθέα κατέθεσε ο Κώστας Μέξας σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου Megabolt.

Ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε αρχικά: “Η ομάδα μας έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Γνωρίζαμε εξαρχής πως ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή και αυτό το βλέπουμε στην πράξη, στο γήπεδο. Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα, έχουν βρει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ρόλους και συνδυάζουν την απόδοσή τους με νίκες.

Για εμάς το πρώτο ζητούμενο είναι να παρουσιάσουμε μια διαφορετική προς το καλύτερο εικόνα σε σχέση με τον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό”.

Αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του υπογραμμίζοντας πως “προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της ομάδας μας, έχουμε πετύχει τρεις πολύ σημαντικές νίκες, που δίνουν αυτοπεποίθηση στα παιδιά, αλλά είναι και παγίδα και λάθος να μείνει κάποιος στα αποτελέσματα. Υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, για να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν κάθε προπόνηση και ευελπιστούμε ότι αυτό θα βγει και στον αγώνα μας με τον Προμηθέα”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development