Προμηθέας – Λαύριο Megabolt: Χωρίς Gromovs στην Πάτρα (σήμερα, 20:15)

5 Νοεμβρίου, 2023

Χωρίς τον Ilja Gromovs θα παραταχθεί στην Πάτρα το Λαύριο Megabolt για τον σημερινό αγώνα (5/11, 20:15) με τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Ο Λετονός σέντερ δέχθηκε χτύπημα σε μία φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο δεξί γόνατο, το οποίο του προκάλεσε οστικό οίδημα και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει στο Λαύριο για να συνεχίσει τις θεραπείες και την ενδυνάμωση.

Πέρα από την απουσία του Gromovs ο Κώστας Μέξας δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η ομάδα μας ταξίδεψε από χθες στην αχαϊκή πρωτεύουσα και προπονήθηκε στο “Δ. Τόφαλος” το απόγευμα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον σημερινό αγώνα με τον Προμηθέα.

Προφανώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή, καθώς η ομάδα της Πάτρας είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη αυτή τη περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας βρει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ρόλους υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Κώστας Μέξας έχει ως πρώτο ζητούμενο να δει διαφοροποίηση στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα από τους παίκτες του σε σχέση με την εικόνα που είχαν παρουσιάσει στο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα προφανώς και θέλει το σύνολό του να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο, διεκδικώντας την τέταρτη νίκη στην Stoiximan Basket League,

Ευχαριστώ της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt

Η Διοίκηση της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ευχαριστεί τη Διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας “Δ. Τόφαλος” και την ΚΑΕ Προμηθέας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της για τη χρήση του γηπέδου για την προπόνηση της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development