Η Pizza Fan υποστηρικτής του Λαυρίου Megabolt!

23 Νοεμβρίου, 2023

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την PIZZA FAN, την πρώτη ελληνική εταιρεία delivery στην Ελλάδα.

Η PIZZA FAN για τη σεζόν 2023-24 είναι ο επίσημος προμηθευτής πίτσας της ομάδας, αναλαμβάνοντας τη σίτιση των παικτών μετά από κάθε επίσημο εντός έδρας αγώνα. 

Το Λαύριο Megabolt, όπως και πολλές άλλες ομάδες , εμπιστεύονται την Pizza Fan για τα εγγυημένα ποιοτικά υλικά, την ποικιλία και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

Προφίλ εταιρίας

Η Pizza Fan είναι σήμερα η No1 εταιρεία pizza delivery με 27 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά και 91 καταστήματα. 

Προσφέροντας έναν πολύ πλούσιο κατάλογο προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί με βάση τις προτιμήσεις των πελατών της, μοιράζεται μαζί τους τις μικρές και μεγάλες στιγμές της καθημερινότητας. Παράλληλα δίνει έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην ποικιλία, τις πρωτοποριακές συνταγές αλλά και τις πολύ προσιτές τιμές! 

Η καινοτομία και εξέλιξη αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της Pizza Fan, γι’ αυτό και οι πρωτότυπες συνταγές της συνεχώς ανανεώνονται. Από τις διώροφες Double Pizza που αγαπήθηκαν για τη γεύση και τα πλούσια υλικά τους, τις πίτσες Crosscut με βάση από τραγανή πατάτα crosscut, τα διάσημα burgers, τη σειρά Al Forno με ζύμη που ζυμώνεται στο χέρι και mozzarella φυσικής ωρίμανσης και τα νέα της Vegan προϊόντα  η Pizza Fan έχει αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της εστίασης.

Και επειδή η κοινωνική προσφορά είναι πάντα πολύ σημαντική προτεραιότητα, θέλοντας να είναι κοντά σε κάθε σχολείο και κάθε αθλητικό σύλλογο όπου κι αν βρίσκονται, στηρίζει με τα μοναδικά χορηγικά της προγράμματα χιλιάδες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development