Καρδίτσα Ιαπωνική – Λαύριο Megabolt (σήμερα, 19:00, ERTFLIX): Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με στόχο την τέταρτη νίκη!

26 Νοεμβρίου, 2023

Την τέταρτη νίκη του στη φετινή Stoiximan Basket League θα διεκδικήσει σήμερα (26/11, 19:00, ERTFLIX) το Λαύριο Megabolt, που φιλοξενείται από την Καρδίτσα Ιαπωνική στο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” για την 8η αγωνιστική.

Η αποστολή της ομάδας του Κώστα Μέξα μόνο εύκολη δεν είναι, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για έναν αγώνα με αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με το Λαύριο Megabolt, την παραμονή στην κατηγορία.

Επιπροσθέτως το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο για την Καρδίτσα στο γήπεδό της, καθώς μέχρι τώρα όλοι οι αγώνες της ήταν εκτός έδρας λόγω των καταστροφών που υπέστη το “Γιάννης Μπουρούσης” από τη θεομηνία του Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση το Λαύριο Megabolt πρέπει να παρουσιάσει ίδιο και καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχε μία εβδομάδα πριν στο Περιστέρι και να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία του, για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην θεσσαλική πόλη.

Ο Κώστας Μέξας ακριβώς εκεί έχει εστιάσει την προσοχή του και προσδοκά μαζί με τους συνεργάτες του, Σάββα Συμεωνίδη και Κώστα Πασχάλη, να δουν στο γήπεδο το καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας τους.

Απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο αρχηγός του Λαυρίου Megabolt, Θόδωρος Ζάρας, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει τη θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development