Μέξας: “Το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα κριθεί για την ομάδα μας από την αμυντική λειτουργία”

25 Νοεμβρίου, 2023

Παιχνίδι δύσκολο και με μεγάλη βαθμολογική σημασία χαρακτήρισε ο Κώστας Μέξας αυτό που θα δώσει αύριο (26/11, 19:00) το Λαύριο Megabolt με την Καρδίτσα στο “Γιάννης Μπουρούσης” για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στις δηλώσεις του για τον αγώνα: “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τη δική μας και αυτό από μόνο του καταδεικνύει το βαθμό δυσκολίας και σημασίας του αγώνα.

Η Καρδίτσα μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό συνέβη πρωτίστως γιατί έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας λόγω των δύσκολων κατάστασεων που δημιούργησε η θεομηνία του Σεπτεμβρίου. 

Είναι μια ομάδα που έχει αρχές, μια ομάδα αρκετά σκληρή, δυσκολοκατάβλητη όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματά της, πειθαρχημένη, που προσπαθεί να παίξει σωστό μπάσκετ”.

Αναφορικά στο τι θα πρέπει να κάνει το Λαύριο Megabolt για να φτάσει στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα είπε: “Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δώσουμε συνέχεια στο καλό κομμάτι του αγώνα μας στο Περιστέρι εάν θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. 

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο, για τη δική μας ομάδα, θα κριθεί στην αμυντική λειτουργία μας. Επιθετικά έχουμε δείξει ότι έχουμε ικανότητα να σκοράρουμε, όμως αμυντικά παρουσιάζουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα ακόμα και στη διάρκεια του ίδιου αγώνα.

Οφείλουμε να παρουσιάσουμε το καλό αμυντικό μας πρόσωπο, αυτό που μας έχει δώσει σπουδαίες νίκες, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development