Μέξας: “Εικόνα ντροπής στο πρώτο ημίχρονο και είναι ευθύνη δική μου”

6 Νοεμβρίου, 2023

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην Πάτρα ήταν μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα ο Κώστας Μέξας.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε: “Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που είναι με τη μεγαλύτερη ταχύτητα μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν είχαμε συγκέντρωση, ήμασταν πίσω δύο βήματα σε κάθε φάση. Ήταν εικόνα ντροπής αυτή που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και η ευθύνη δική μου, είναι του προπονητή. Ήταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα της καριέρας μου. Ο προβληματισμός μας τώρα είναι για τον Χέλεμς, φαίνεται σοβαρός δυστυχώς. Υπάρχει δύσκολη συνέχεια…”.

Παπαθεοδώρου: “Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη συνέπεια”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προφανώς και ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και τη συνέπεια που δείξαμε σε άμυνα και επίθεση. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς, δεν ήταν τυχαίο το ρεκόρ του Λαυρίου. Ελέγξαμε 100% το παιχνίδι από την αρχή. Δώσαμε έμφαση στο να σταματήσουμε κάποια πράγματα και καταστάσεις στην επίθεση του Λαυρίου. Είχαμε καλές δημιουργίες και καλές εκτελέσεις.

Είμαστε αισιόδοξοι από την πρώτη μέρα. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που κάνουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Τα παιδιά  δίνουν  το 100%, έχουν δίψα για διάκριση και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όσον αφορά τον Στέφενς βρίσκεται σε φάση επανένταξης και τον περιμένουμε σύντομα να είναι μαζί μας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development