Μέξας: “Θέλουμε να δούμε αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης των αγώνων” – Χωρίς Ζάρα και Καββαδά με Περιστέρι!

17 Νοεμβρίου, 2023

Αντίδραση και διαφορετικό τρόπο προσέγιγισης στον αυριανό (18/11, 17:15) εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι bwin – για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League – σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του περιμένει να δει ο Κώστας Μέξας.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt εξέφρασε τον προβληματισμό του μετά την ήττα από το Μαρούσι για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το παιχνίδι οι παίκτες του.

Αναφερόμενος στον επερχόμενο αγώνα με το Περιστέρι bwin σχολίασε: “Πρώτα και πάνω από όλα αυτό που με ενδιαφέρει στον αγώνα με το Περιστέρι είναι να διαπιστώσουμε αν η εικόνα μας με το Μαρούσι ήταν μια κακή παρένθεση. Περιμένω να δω την αντίδραση των παικτών μας, τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουν τον αγώνα. Οι ίδιοι παίκτες που κέρδισαν την ΑΕΚ, τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ με πειστικό τρόπο, οι ίδιοι είχαν μια πολύ κακή εικόνα με το Μαρούσι. Τους ίδιους παίκτες εμπιστευτήκαμε και το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε. Τους εμπιστευόμαστε και είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να δείξουν και πάλι το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Πρώτα και πάνω από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θέλουμε πολύ να δούμε αλλαγή τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα πνευματικά”.

Για το Περιστέρι bwin υποστήριξε πως “είναι μια ομάδα που μπορεί να μην έκανε καλό ξεκίνημα, με τρεις ήττες, αλλά βρήκε το δρόμο της και το ρυθμό της, πρωτίστως μέσα από την άμυνά της, αυτό είναι που την χαρακτηρίζει. Είναι η πιο σκληρή ομάδα από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν δεν “ματσάρουμε” σε ενέργεια και ένταση σε ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα”.

Η προετοιμασία του Λαυρίου Megabolt για τον αυριανό αγώνα στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε σήμερα με μία προπόνηση.

Ο Κώστας Μέξας δεν υπολογίζει τον Θοδωρή Ζάρα που έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του και θα λείψει στους επόμενους αγώνες της ομάδας, καθώς και στον Βασίλη Καββαδά που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development