Περιστέρι bwin – Λαύριο Megabolt: Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (17:15, ΕΡΤ 3)

18 Νοεμβρίου, 2023

Η 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League κρύβει άλλη μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας για το Λαύριο Megabolt το οποίο φιλοξενείται σήμερα (17:15, ΕΡΤ 3) από το Περιστέρι bwin.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα θα τεθεί αντιμέτωπη με την τρίτη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος και μια ομάδα που μετά το κακό της ξεκίνημα (0-3) έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και μετρά τρεις σερί νίκες στη Stoiximan Basket League.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που απαιτεί υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και αγωνιστικής έντασης και ετοιμότητας και στις δύο άκρες του παρκέ, πόσο μάλλον μετά από το άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας με αντίπαλο το Μαρούσι στο Λαύριο την περασμένη Δευτέρα.

Ο Κώστας Μέξας προσδοκά να δει άμεσα τους παίκτες του να αλλάζουν νοοτροπία και πνευματική προσέγγιση στον αγώνα και αυτό είναι ο υπ’ αριθμό ένας στόχος για τον σημερινό αγώνα στο Περιστέρι.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για το Λαύριο Megabolt καθώς ο Μέξας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο πιο έμπειρους παίκτες του. Ο Θοδωρής Ζάρας θα χάσει τους επόμενους αγώνες λόγω θλάσης στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού του από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με το Μαρούσι, ενώ εκτός θα μείνει και ο Βασίλης Καββαδάς λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development