Απόλλων Πατρών Carna – Λαύριο Megabolt: Με αποφασιστικότητα για “διπλό” στο ντέρμπι

9 Δεκεμβρίου, 2023

Παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο είναι το σημερινό (17:15, ΕΡΤ 3) για το Λαύριο Megabolt στην Περιβόλα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό το στοιχείο από μόνο του προσδίδει τον χαρακτήρα του ντέρμπι στον σημερινό αγώνα και ένα τέτοιο περιμένουν όλοι στο Λαύριο Megabolt.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα μετράει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα έναντι μίας του σημερινού αντιπάλου του, που θα παραταχθεί με νέο προπονητή (Γιάννης Χριστόπουλος), κάτι που προφανώς θα παίξει το ρόλο του.

Σε κάθε περίπτωση το Λαύριο Megabolt θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, που έχουν χαλάσει κάπως την καλή εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Μέξας και οι συνεργάτες του, Σάββας Συμεωνίδης και Κώστας Πασχάλης προετοίμασαν όλη τη βδομάδα τους παίκτες για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ σήμερα θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Παναγιώτη Τσάμη που αποκτήθηκε χθες από τον Ολυμπιακό και έχει δικαίωμα συμμετοχής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development