Μέξας: “Αυτό που μετράει σε τέτοια παιχνίδια είναι η θέληση, η αυταπάρνηση και η συλλογικότητα μέσα στο γήπεδο”

8 Δεκεμβρίου, 2023

Παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό στη προσπάθεια που κάνει το Λαύριο Megabolt να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία χαρακτήρισε ο Κώστας Μέξας το αυριανό (17:15, ΕΡΤ3) με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε σχετικά: “Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες είναι λογικό να θέλουμε διακαώς την επιστροφή στις νίκες. Για να συμβεί αυτό προφανώς και θα πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με ό,τι έχουμε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι ανάγκη για όλους να αντιδράσουμε και να έχουμε ξανά την καλή εικόνα, την καλή απόδοση που μας έφερε τρεις νίκες στο ξεκίνημα της χρονιάς”.

Αναφορικά με τον αντίπαλο σχολίασε: “Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και αυτό ψυχολογικά είναι κάτι που λογικά θα έχει επίδραση στους παίκτες. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε από θέμα τακτικής, αλλά σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι αυτό που μετράει για την ομάδα μας είναι η θέληση, η αυταπάρνηση και η συλλογικότητα που θα δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα με μία προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου. Στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Τσάμης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development