Λαύριο Megabolt – ΑΕΚ Betsson (σήμερα, 20:15, ΕΡΤ 3): Νίκη για να κλείσει ιδανικά το 2023

30 Δεκεμβρίου, 2023

Το Λαύριο Megabolt υποδέχεται σήμερα (30/12, 20:15, ΕΡΤ 3) την ΑΕΚ Betsson στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και θέλει να κλείσει με νίκη το 2023.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα προφανώς και δεν έχει εύκολη αποστολή, καθώς η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που και ποιότητα διαθέτει και πολλές λύσεις. 

Είναι άλλο ένα παιχνίδι… υπέρβασης για το Λαύριο Megabolt που ψάχνει την πέμπτη νίκη του στη φετινή Stoiximan Basket League για να “πιάσει” τη σημερινή αντίπαλό του στη βαθμολογία.

Ο Κώστας Μέξας μπορεί να υπολογίζει και στον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος επέστρεψε στο “σπίτι” του μετά από 18 μήνες και τέθηκε στη διάθεση του Κερκυραίου τεχνικού για τον σημερινό αγώνα, αφού προπονήθηκε και χθες και σήμερα με την ομάδα.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως το Λαύριο Megabolt θα πρέπει να παρουσιάσει σήμερα το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχε με τον Άρη, σε άμυνα και επίθεση, για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό επί της ουσίας έχει ζητήσει και ο Κώστας Μέξας από τους παίκτες του. Να έχουν αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία για την εκτέλεση του αγωνιστικού πλάνου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development