Μέξας: “Οφείλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας”

29 Δεκεμβρίου, 2023

Σοβαρότητα, πειθαρχία και ανταγωνιστικότητα θέλει να δει από τους παίκτες του ο Κώστας Μέξας στον αυριανό (30/12, 20:15, ΕΡΤ 3) αγώνα του Λαυρίου Megabolt με την ΑΕΚ Betsson. 

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε σχετικά: “Μετά τη νίκη επί του Άρη, ίσως την πιο σημαντική της χρονιάς, διότι προερχόμασταν από ένα κακό διάστημα, με συνεχόμενες ήττες, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει και ποιότητα και πολλές λύσεις. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει απουσίες βασικών παικτών, όπως ο Κουζμίνσκας, αυτό ωστόσο δεν μειώνει την ποιότητα που διαθέτει και το πώς διαχειρίζεται το ρόστερ ο κόουτς Πλάθα.

Οφείλουμε πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στους φιλάθλους μας να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, εάν θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να κλείσουμε ιδανικά το 2023.

Μετά και την προσθήκη του Βασίλη Μουράτου, ο οποίος θα μας προσφέρει επιπλέον λύσεις στην περιφέρεια με την εμπειρία και τις ικανότητές του, θεωρώ ότι είμαστε μια νέα ομάδα, που θα πρέπει μέσα στη σεζόν να βρει την ομοιογένειά της. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά και στη δουλειά που κάνουν καθημερινά ότι αυτή η διαδικασία θα γίνει ομαλά.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και ευελπιστούμε όλοι στην ομάδα ότι αύριο το γήπεδό μας θα είναι και πάλι γεμάτο και οι φίλαθλοί μας θα μας στηρίξουν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα, στις καλές και τις κακές στιγμές μας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development