Λαύριο Megabolt – Άρης Midea (σήμερα, 20:15, ΕΡΤ 3): Να κλείσει με νίκη το πρώτο μισό της σεζόν!

23 Δεκεμβρίου, 2023

Με ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι ολοκληρώνει σήμερα (23/12, 20:15, ΕΡΤ 3) το Λαύριο Megabolt τον πρώτο γύρο της Stoiximan Basket League, φιλοξενώντας στο ΚΓ Λαυρίου τον Άρη Midea για την 11η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα θέλει να κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν όπως το άρχισε, με νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να διαφοροποιήσει αρκετά την απόδοσή της και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και επίθεση. 

Ο Άρης είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση και πίεση, ιδίως στην άμυνα, οπότε το πρώτο ζητούμενο για τον προπονητή του Λαυρίου Megabolt είναι να δει τους παίκτες του να “ματσάρουν” αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα στο παρκέ.

Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι επίσης, γιατί το Λαύριο Megabolt θα έχει στο ρόστερ του δύο καινούριους παίκτες. Ο Κώστας Γόντικας και ο Νόα Χόρχλερ προπονούνται με την ομάδα εδώ και λίγες μέρες και είναι έτοιμοι να κάνουν σήμερα το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Λαυρίου Megabolt, προσφέροντας άμεσα λύσεις.

Αντιθέτως, θα απουσιάσει και από αυτό το παιχνίδι ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development