Μέξας: “Οφείλουμε να “ματσάρουμε” την ενέργεια και την ένταση του Άρη”

22 Δεκεμβρίου, 2023

Η Stoiximan Basket League επιστρέφει στη δράση και το Λαύριο Megabolt υποδέχεται αύριο (23/12, 20:15, ΕΡΤ 3) τον Άρη Midea για την τελευταία στροφή του α’ γύρου. Ο Κώστας Μέξας υπογράμμισε πως η ομάδα του οφείλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική απέναντι στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Άρη.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε αρχικά: “Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς. Προερχόμαστε από ένα κακό σερί αγώνων, με ήττες και εμφανίσεις που προβλημάτισαν είναι η αλήθεια και απέναντί μας είναι ο Άρης, μια ομάδα που έχει βάθος στο ρόστερ της, βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και κέρδισε έναν σημαντικό αγώνα στην Ευρώπη, μέσα στην Τουρκία.

Σε αυτό το παιχνίδι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά δύο νέα πρόσωπα, ο Γόντικας και ο Horchler και σε συνδυασμό με την έλευση των Flatten και Τσάμη λίγο νωρίτερα, ουσιαστικά έχουμε τέσσερις καινούριους παίκτες και χρειάζεται χρόνος, για να αποκτήσουμε εκ νέου ομοιογένεια.

Είναι, όμως, παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα, άλλωστε γι’ αυτό αποκτήθηκαν και ευελπιστούμε ότι αυτό θα συμβεί από τον αυριανό αγώνα μας.

Οφείλουμε να “ματσάρουμε” την ενέργεια και την ένταση που βγάζει ο Άρης στο γήπεδο, ιδίως στο αμυντικό του κομμάτι. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε, πρέπει να το δείξουμε και αύριο μπροστά στο κοινό μας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development