Μέξας: “Η νίκη ανήκει 100% στους παίκτες, την αφιερώνουμε στον κόσμο μας!”

25 Δεκεμβρίου, 2023

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Κώστας Μέξας μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, ευχαριστώντας και τον κόσμο για την στήριξή του.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν ένα ματς απέναντι σε έναν πολύ σημαντικό αντίπαλο, μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη και το έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια.

Εμείς με τις προσθήκες που είχαμε δεν ξέραμε πώς θα αντιδράσουμε, αλλά τα παιδιά έβγαλαν τεράστιο χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο ματς, χωρίς πολύ τακτική, γιατί ήταν δύσκολο αφενός από τον τρόπο που παίζει ο Άρης, αφετέρου λόγω των αλλαγών στο ρόστερ μας. 

Η διάθεση και η αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες σήμερα, τα οποία μας έλειψαν σε προηγούμενα ματς νομίζω ότι έκαναν τη διαφορά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό, η νίκη ανήκει 100% σε αυτούς! Την αφιερώνουμε στον κόσμο της ομάδας, γιατί το τελευταίο διάστημα τον είχαμε στενοχωρήσει, κυρίως με την εικόνα μας, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, όμως η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Σήμερα ήταν παρών και μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στη νίκη.

Πρέπει να συνεχίσουμε, να μην χαλάσει πάλι το μυαλό μας όπως συνέβη μετά το καλό ξεκίνημα, να δούμε το επόμενο παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και αυταπάρνηση.

Συγχαρητήρια στον Άρη και του εύχομαι καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, που χαίρομαι να τη βλέπω. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους”.

Καστρίτης: “Συγχαρητήρια στο Λαύριο, άξιζαν να είναι νικητές”

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης επεσήμανε: “Οι παλμοί είναι ακόμα ανεβασμένοι είναι η αλήθεια. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, με πολλά σκαμπανεβάσματα και στην απόδοσή μας, αλλά και στη διακύμανση του σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές ένα έλλειμμα ενέργειας ξεκάθαρα. Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε να παίζουμε, ειδικά στο αμυντικό μας κομμάτι και αυτό το εκμεταλλεύτηκε το Λαύριο, που έχει παιδιά που μπορούν να σκοράρουν. Ανέβασε το σκορ, έβαλαν 45 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και δυστυχώς εμείς είχαμε να διαχειριστούμε μια μεγάλη διαφορά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Τα παιδιά έκαναν αυτό που πάντα κάνουν, έδειξαν αυταπάρνηση, έβαλαν τα κορμιά τους, έβαλαν τα χέρια τους. Παίξαμε όπως πρέπει να παίζουμε και παρότι το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τη διαφορά στους 11 πόντους, φαινόταν ότι αν συνεχίζαμε με τον ίδιο τρόπο, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι στο τέλος του αγώνα.

Έτσι και έγινε, δυστυχώς θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο έξυπνοι στη διαχείριση κάποιων καταστάσεων στο τέλος του αγώνα, αλλά όταν έρχεσαι από ταξίδι, υπάρχει κούραση, παίξαμε ουσιαστικά χωρίς τρεις παίκτες. Οι δύο πλέι μέικερ, ο Τολιόπουλος που είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ έμεινε αρκετά εκτός αγώνα… Φτάνοντας προς το τέλος και με την προσπάθεια για να επιστρέψουμε στο ματς, μάλλον ήταν πιο φυσιολογικό να κάνουμε κάποια λάθη, να μην πάρουμε σωστές αποφάσεις από το να μην τα κάνουμε. Ακόμα και στη παράταση προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. 

Είμαστε στενοχωρημένοι, πολύ στενοχωρημένοι, θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Και για τον κόσμο μας που ήρθε μέχρι εδώ, αλλά την ήθελε και το Λαύριο, την διεκδίκησαν και τους δίνω συγχαρητήρια, άξιζαν να είναι νικητές και προχωράμε. 

Εμείς θα προχωρήσουμε στο μοναδικό δρόμο που ξέρουμε και έχουμε χαράξει. Δουλειά και προετοιμασία για το επόμενο πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Σλασκ”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development