Μέξας: “Ο τρόπος που διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα στο αμυντικό μέρος θέλει οπωσδήποτε βελτίωση”

2 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας για άλλο ένα παιχνίδι εστίασε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει η ομάδα την αμυντική λειτουργία της.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν ένα παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, η οποία με τη σοβαρότητα που έδειξε σήμερα, μας ανάγκασε να έχουμε μια μέτρια εικόνα μετά το ξεκίνημα. Δείξαμε κάποια σημεία βελτίωσης, κυρίως στον τρόπο που επιτεθήκαμε, ανεξάρτητα αν βάλαμε ή όχι το καλάθι. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο διαχειριζόμαστε κάποια πράγματα στο αμυντικό μέρος θέλει οπωσδήποτε βελτίωση.

Πρέπει να συνεχίσουμε από τη Δευτέρα τη δουλειά, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το επόμενο Σάββατο και θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα στην έδρα του Απόλλωνα. 

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό. Τώρα που μαζεύτηκαν σιγά σιγά θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και στην Ευρωλίγκα και θα καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος.

Να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλάι μας. Πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι”.

Μπαρτζώκας: “Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 6-7 λεπτά νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μοιράσουμε το χρόνο, να παίξουν όλοι οι παίκτες μας, μεσημέρι Σαββάτου μετά από το ματς της Πέμπτης που είχε μεγάλη ένταση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσουμε βασικούς παίκτες.

Το Λαύριο είναι πολύ αξιόμαχη ομάδα, αλλά χωρίς δύο βασικούς Έλληνες παίκτες δεν μπορούσε να μας δυσκολέψει παραπάνω από το χρονικό διάστημα 7-8 λεπτών. Όταν προσαρμοστήκαμε στο τι ακριβώς κάνουν και παίξαμε με ομαδικότητα, είχαμε 24 ασίστ, το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Λαύριο και ότι καλύτερο για τους στόχους που έχουν”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development