Μέξας: “Ποτέ δεν μπήκαμε στο πνεύμα και τον ρυθμό του αγώνα”

31 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Κώστας Μέξας παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ και υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να σταματήσει τη δουλειά για την βελτίωσή της.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Ήταν ένα ματς που η ΑΕΚ το έλεγξε από το πρώτο δευτερόλεπτο και για 40 λεπτά, έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Εμείς ποτέ δεν μπήκαμε στο πνεύμα και τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό οφείλεται και στη δική μας πνευματική και αγωνιστική συγκέντρωση και προετοιμασία, αλλά και στο πώς η ΑΕΚ προσέγγισε το παιχνίδι. Ήταν πολύ καλύτερη απο μας και κέρδισε απόλυτα δίκαια.

Εμείς παρουσιάσαμε κάποιες “ασθένειες” που έχουν κυρίως να κάνουν με το ότι έχουμε πολλά καινούρια παιδιά στην ομάδα και αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια μεταβατική κατάσταση.

Δεν το πληρώσαμε με τον Άρη, το πληρώσαμε με την ΑΕΚ σήμερα, με σκληρό αλλά και δίκαιο τρόπο.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βρούμε τους ρόλους μας και τη χημεία μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους”.

Πλάθα: “Είχαμε συγκέντρωση παρά τις απουσίες”

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοάν Πλάθα τόνισε: “Θέλω να ευχηθώ καταρχήν σε όλους Καλή Χρονιά, στους αντιπάλους μας, στους φιλάθλους μας, στους παίκτες μας. Μιλώντας για τον αγώνα, είχαμε συγκέντρωση παρότι είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες από το ρόστερ μας. Όλοι οι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν αυτές τις απουσίες. Πρέπει ωστόσο να το διορθώσουμε αυτό άμεσα για να επιβιώσουμε σε μια τόσο σκληρή διοργάνωση. 

Χάσαμε το δεύτερο και το τέταρτο δεκάλεπτο και σαφώς δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου χαρούμενοι γι’ αυτό το γεγονός. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να είμαστε… πεινασμένοι, να βελτιώνουμε πράγματα που δεν κάνουμε σωστά. 

Το πιο καλό στοιχείο σήμερα είναι ότι μοιράσαμε τη μπάλα, πήραμε έναν πολύ καλό αριθμό ριμπάουντ, αν και δεν καταφέραμε να έχουμε το σωστό πλεονέκτημα από αυτά με βάση το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. 

Σε κάθε περίπτωση προσπαθήσαμε να ελέγξουμε και το χρόνο συμμετοχής των παικτών, δώσαμε λεπτά σε νεαρά παιδιά, σε Έλληνες παίκτες που περιμένουμε να μας βοηθήσουν και στον δεύτερο γύρο”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development