Μέξας: “Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό”

6 Ιανουαρίου, 2024

Στη Ρόδο ξεκινάεις τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το 2024 το Λαύριο Megabolt και ο Κώστας Μέξας υπογράμμισε πως πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό απέναντι στον Κολοσσό.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία για όλους. Το 2024 ξεκινάει για μια με μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που έχει παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο γήπεδό του, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα”.

Αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που υπάρχουν στην ομάδα: “Θα επαναλάβω ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα, επί της ουσίας με πέντε νέα πρόσωπα τον τελευταίο μήνα και είναι λογικό να χρειαστούμε κάποιο χρονικό διάστημα για να βρούμε πάλι τις συνεργασίες μας και τους αυτοματισμούς μας μέσα στο γήπεδο.

Είμαι αισιόδοξος ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, παράλληλα ωστόσο πρέπει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να διεκδικούμε ό,τι μας αναλογεί σε κάθε αγώνα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο απέναντι στον Κολοσσό και για να τα καταφέρουμε, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό”.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία προπόνηση στη Ρόδο δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development