Κολοσσός H Hotels – Λαύριο Megabolt (σήμερα, 18:00): Το 2024 ανοίγει την αυλαία του με δύσκολη αποστολή στη Ρόδο

7 Ιανουαρίου, 2024

Με ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι ξεκινάει σήμερα (18:00) τις υποχρεώσεις του για το 2024 το Λαύριο Megabolt, που φιλοξενείται στη Ρόδο από τον Κολοσσό H Hotels στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ μετά τις 12 πρώτες αγωνιστικές (4-8).

Ο Κώστας Μέξας μετά την κακή εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ στο φινάλε του 2023, θέλει σήμερα να δει σημάδια βελτίωσης από το σύνολό του, που έχει επί της ουσίας πέντε καινούριους παίκτες τον τελευταίο μήνα.

Το Λαύριο Megabolt θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη του μακριά από την έδρα του – μετά από αυτή επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, στη πρεμιέρα της Stoiximan Basket League – και για να τα καταφέρει απατείται να υπάρχει απόλυτη συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Κώστα Μέξα, που θα έχει στη διάθεσή του όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development