Λαύριο Megabolt – Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ (σήμερα, 17:15): Ο Σερέλης επιστρέφει στο… σπίτι του!

14 Ιανουαρίου, 2024

Το Λαύριο Megabolt υποδέχεται σήμερα (14/1, 17:15, ΕΡΤ 3) τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟΡ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και φυσικά κεντρικό πρόσωπο του αγώνα δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Χρήστο Σερέλη.

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την καθιέρωση του Λαυρίου Megabolt στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο που έζησε σπουδαίες στιγμές, νίκες και επιτυχίες για 19 χρόνια!

Είναι το πρώτο παιχνίδι του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του Παναθηναϊκού που θα γίνει στο γήπεδο που έζησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του με το Λαύριο Megabolt και η ομάδα το περιμένει με ανυπομονησία, για να τον βραβεύσει όπως του αρμόζει.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το παιχνίδι ούτως ή άλλως είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί το Λαύριο Megabolt υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη αυτό το διάστημα. Έγινε, ωστόσο, ακόμα πιο δύσκολο από τις απουσίες του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους που αποχώρησε για τη Γερμανία και του Νόα Χόρχλερ που ταλαιπωρείται από ίωση. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλει να δει σήμερα από τους παίκτες του ο Κώστας Μέξας και οι συνεργάτες του είναι αυτοί που θα βγουν στο παρκέ, να τα δώσουν όλα, παρουσιάζοντας όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development