Μέξας: “Ο Χρήστος Σερέλης είναι ο βασικός πυλώνας της ύπαρξης της ομάδας στην Stoiximan Basket League σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι μόνο”

13 Ιανουαρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα του Λαυρίου Megabolt με τον Παναθηναϊκό AKTOR και φυσικά στην παρουσία του Χρήστου Σερέλη.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε: “Το αυριανό παιχνίδι της ομάδας με τον Παναθηναϊκό είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο για την ομάδα μας, λόγω της παρουσίας του Χρήστου Σερέλη στον αντίπαλο πάγκο. Για όλους στο Λαύριο ο Χρήστος είναι ο βασικός πυλώνας της ύπαρξης της ομάδας στην Stoiximan Basket League σε αγωνιστικό επίπεδο, και όχι μόνο. Είχα την τύχη να συνεργαστούμε πέρσι για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Παναθηναϊκό, έχουμε την χαρά να υπάρχει σχεδόν καθημερινή επαφή λόγω του ότι ζει στο Λαύριο και προφανώς για όλους μας είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, στο οποίο αξίζει να έρθει ο κόσμος να το παρακολουθήσει από κοντά”.

Μιλώντας για το καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού σχολίασε: “Δεν συζητείται η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, όμως εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική εικόνα. Θέλουμε να δούμε τους παίκτες μας να μάχονται για κάθε κατοχή, να βάλουν δύσκολα σε μια ομάδα που έχει βρει εξαιρετικό ρυθμό και χημεία, παίζει πολύ καλά και παίρνει αποτελέσματα. 

Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται από το γεγονός ότι πλέον δεν έχουμε στη διάθεσή μας τον Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους και θα απουσιάσει και ο Νόα Χόρχλερ λόγω ίωσης. Είναι πολύ σημαντική η απώλεια του Ντε Τζούλιους, όμως έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Προχωράμε, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του και με εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε ήδη στην ομάδα μας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development