Μέξας: “Προπονητής θρύλος του Λαυρίου ο Χρήστος Σερέλης”

15 Ιανουαρίου, 2024

Ο Κώστας Μέξας χαρακτήρισε θρύλο του Λαυρίου τον Χρήστο Σερέλη και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι μια μέρα πολύ σημαντική για την ομάδα μας, με την τιμή που έγινε στον προπονητή θρύλο της ομάδας, τον Χρήστο Σερέλη. Ήταν κάτι που άξιζε και έπρεπε να γίνει και έγινε και ο Χρήστος χάρηκε πολύ, όπως και όλοι οι φίλαθλοι, είτε του Λαυρίου, είτε του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που αξίζει ο κόουτς 100% και μπορεί και παραπάνω. 

Για το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε αρκετά, κάναμε κάποια βήματα μπροστά σε σχέση με ό,τι δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα και με βάση το πλάνο μας για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε κάποια “νεκρά” διαστήματα τα οποία οφείλονται είτε στην ποιότητα του Παναθηναϊκού, είτε στη δική μας αδυναμία σε κάποιες καταστάσεις, αλλά νομίζω ότι παλέψαμε 40 λεπτά και δικαιούμασταν ίσως μια πιο… τιμητική διαφορά. 

Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να δούμε και τι θα κάνουμε με τον παίκτη στη θέση του ΝτεΤζούλιους που έφυγε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας που ήταν παρών και μας βοήθησε.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Αταμάν: “Είδαμε έναν ωραίο αγώνα μπάσκετ”

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν τόνισε: “Μετά από μια πολύ δυνατή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας.

Κερδίσαμε λεπτά από τους βασικούς, που ξεκουράστηκαν λίγο. 

Το Λαύριο έχει διαφορετικό ρόστερ και διαφορετικούς στόχους από μας, όμως πάλεψε και είδαμε έναν ωραίο αγώνα μπάσκετ.

Εμείς συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development