Σερέλης: “Πάντα θα αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας! Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη σχέση μου με το Λαύριο!”

15 Ιανουαρίου, 2024

Ο Χρήστος Σερέλης είδε με συγκίνηση ένα… κομμάτι του κλειστού γηπέδου του Λαυρίου, αυτό που αποτέλεσε δεύτερο σπίτι του για 19 χρόνια, να “ντύνεται” με τις δικές του στιγμές ως προπονητής του Λαυρίου. 

Ο Έλληνας τεχνικός, άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό πλέον, σχολίασε την ενέργεια της ΚΑΕ Λαυρίου Megabolt: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για ό,τι έγινε πριν το παιχνίδι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, συγκινήθηκα και χάρηκα ταυτόχρονα. Υπάρχει τέτοια σχέση με την ομάδα του Λαυρίου, που τα λόγια δεν μπορούν να την περιγράψουν.

Εγώ πάντα θα αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, όπου κι αν βρίσκομαι προπονητικά. Το Λαύριο είναι οικογένειά μου, νοιάζομαι για το Λαύριο όπως νοιαζόμουν και πριν από πέντε χρόνια και πριν από 10 χρόνια και πριν από 19 χρόνια, όταν ανέλαβα την θέση του πρώτου προπονητή. 

Προφανώς και σε όλη αυτή τη πορεία δεν ήμουν μόνος μου, έχω ευχαριστήσει και έχω τιμήσει όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την πορεία και ξέρουν οι ίδιοι ποιοι είναι”.

Πρόσθεσε πως “αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη όλων των Λαυριωτών, αξίζει να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, αξίζει να αγκαλιαστεί η νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι με το νέο ιδιοκτήτη, Γιάννη Φραδέλλο και τον πάντα παρόντα, Βαγγέλη Βώδινα, γιατί ανέκαθεν η ομάδα ήταν ομάδα Λαυριωτών και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Το λέω αυτό όχι μόνο σαν Λαυριώτης, αλλά και σαν ένας άνθρωπος που πλέον επειδή δεν είμαι μέσα στην ομάδα από το πόστο του προπονητή διαπιστώνω πόσο αγαπητή είναι η ομάδα από όλη τη μπασκετική κοινότητα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διαφυλάξουμε εμείς οι Λαυριώτες”.

Το φωτογραφικό κολάζ που “εντυσε” έναν τοίχο του γηπέδου θα είναι μόνο η αρχή. Στόχος της ΚΑΕ Λαυρίου Megabolt είναι να αποτελέσει η χθεσινή πρωτοβουλία και τιμή προς το πρόσωπο του Χρήστου Σερέλη την αρχή για υπάρχουν οι κορυφαίες στιγμές της ιστορίας της ομάδας σε όλο το γήπεδο, γιατί ούτως ή άλλως αυτή η ομάδα αποτελεί το υπ’ αριθμόν ένα “εξαγώγιμο προϊόν” της πόλης!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development