Ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαυρίου Megabolt: “Ουδείς μπορεί να εισέλθει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου χωρίς να έχει στην κατοχή του εισιτήριο του αγώνα, το διαρκείας του ή πρόσκληση”

9 Φεβρουαρίου, 2024

Ανακοίνωση με αφορμή τα νέα μέτρα ασφάλειας για την είσοδο των φιλάθλων στους αγωνιστικούς χώρους για τη θέαση αθλητικών γεγονότων εξέδωσε η ΚΑΕ Λαυρίου Megabolt.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΚΑΕ Λαυρίου Megabolt θέλει να επιστήσει σε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 ότι εφεξής ουδείς μπορεί να εισέλθει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου χωρίς να έχει στην κατοχή του εισιτήριο του αγώνα, το διαρκείας του ή πρόσκληση.

Η ΚΑΕ Λαυρίου Megabolt ενημερώνει τους φιλάθλους πως το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το ΚΓ Λαυρίου θα λειτουργήσει από τις 15:00 την ημέρα του αγώνα και από εκεί θα μπορούν όλοι να προμηθευτούν το εισιτήριο ή την πρόσκλησή τους.

Επίσης, κατά την είσοδο των φιλάθλων στον περιβάλλοντα χώρο του ΚΓ Λαυρίου θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας από την ελληνική αστυνομία, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development