Μέξας: “Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο και να διεκδικήσουμε την τρίτη σερί νίκη μας”

10 Φεβρουαρίου, 2024

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται αύριο (11/2, 18:00) το Λαύριο Megabolt στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και ο Κώστας Μέξας αυτό που θέλει να δει είναι οι παίκτες του να δίνουν συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, που έφεραν δύο συνεχόμενες νίκες.

Ο τεχνικός του Λαυρίου Megabolt επεσήμανε χαρακτηριστικά: “Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο στα παιχνίδια με Προμηθέα και Μαρούσι, τα οποία η ομάδα κέρδισε και αυτό που θέλουμε να δείξουμε αύριο με το Περιστέρι είναι η συνέχεια αυτών των εμφανίσεων.

Η ομάδα, όπως έχουμε πει, έχει παρουσιάσει βελτίωση στην εικόνα της από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και μετά, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων. Θέλουμε όλοι να παραμείνουμε σε αυτό το μονοπάτι και να διεκδικήσουμε σήμερα την τρίτη σερί νίκη μας. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, γιατί απέναντί μας έχουμε μια ομάδα πολύ φορμαρισμένη, “γεμάτη” με ποιότητα και εμπειρία, που έχει βρει εξαιρετικό ρυθμό και αποδίδει όμορφο μπάσκετ.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και θέλουμε να τις αυξήσουμε στη διάρκεια του αγώνα με την απόδοσή μας”.

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου: “Ξέρουμε πολύ καλά ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα δεν απέδιδε στο γήπεδο αυτό που μπορούσε και ήρθαν άσχημα αποτελέσματα. Ο κόσμος ήταν εκεί και στήριξε και θέλουμε όλοι να δούμε και αύριο το γήπεδο να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοί μας να απολαύσουν το παιχνίδι, στηρίζοντας όπως αυτοί ξέρουν την ομάδα μας”.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development