Λαύριο Megabolt – Περιστέρι bwin (σήμερα, 18:00): Με καλή ψυχολογία για την τρίτη σερί νίκη!

11 Φεβρουαρίου, 2024

Το Λαύριο Megabolt φιλοξενεί σήμερα (11/2, 18:00) το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League, διεκδικώντας την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα αποτελέσει το ιδανικότερο κλείσιμο πριν από τη διακοπή των τριών εβδομάδων.

Μετά τις νίκες επί του Προμηθέα και του Αμαρουσίου, η ομάδα του Κώστα Μέξα θέλει να διεκδικήσει άλλο ένα ροζ φύλλο, το τρίτο συνεχόμενο, απέναντι στο ιδιαίτερα φορμαρισμένο Περιστέρι.

Η αποστολή για το Λαύριο Megabolt προφανώς και δεν είναι εύκολη, καθώς ο σημερινός αντίπαλό του είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-6 και τις τελευταίες βδομάδες έχει παρουσιάσει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Κώστα Μέξα έχουν βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Το Λαύριο Megabolt έχει κάνει σημαντικά βήματα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος για την οριστική σωτηρία της ομάδας.

Ο Κώστας Μέξας δεν θα έχει στον σημερινό αγώνα ούτε τον Εξέβιερ Καστανέδα, ούτε τον Θόδωρο Ζάρα, για τους οποίους υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως θα είναι 100% έτοιμοι όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα στις αρχές Μαρτίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT
Διεύθυνση: Οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51, Λαύριο ΤΚ 19500
Τηλέφωνο: 22921 59552
Εmail: info@lavriobc.gr

SOCIAL MEDIA

© 2023. All Rights Reserved. Web Design & Development